M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Mineral & Metall

Teknisk plast
Vi har framförallt specialiserat oss på högkvalitativa plastmaterial med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för användning i mekaniska konstruktioner.

Filterteknik och separatorer
Filter för industrin. Exempel på applikationer är filtrering av kylvatten, skärvätskor, intagsvatten, läkemedel, livsmedel m.m.

Torkteknik
Torkning med tekniker som spraytorkning, fluid bed, paddeltork, valstork, flash tork eller ringtork.

Pumpar
Vi tillhandahåller allt från komponenter till färdiga systemlösningar inom dosering, mätning och desinfektionssystem. Kolvmembranpumpar, kugghjulspumpar, membranpumpar, vakuumpumpar m.fl.

Siktar
Pulversiktning och fraktionering med tummelsiktar, vibrationssiktar eller kontrollsiktar.

Pneumatisk transport
Transport med tryckluft, pneumatisk injektion, dammfiltrering och ventillösningar för en rad olika processindustrier. Pneumatiska transportsystem för alla typer av fririnnande produkter.

Domventil
Avstängningsventil i de mest skiftande sammanhang. Troligen världens mest effektiva, snabbstängande ventil för bulkmaterial. I öppen position passerar produkt genom en full öppning utan att hindras av domen som vrids ett kvarts varv från stängt till helt öppet läge.

Injektering
Lösningen på de flesta behov av insprutning av pulver i olika sammanhang. Utrustningen finns för enklare satsvisa applikationer liksom för kontinuerlig matning. För att erhålla exakt dosering av produkten kan utrustningen placeras på lastceller.

  • Kontrollerade reaktioner och processer
  • Renhet
  • Effektiv utvinning
  • Lång livslängd
TopContent: Industry (8294)
Default.Master