'
M.M: PageTemplate
PageTemplate

CNC-operatör/bearbetning Hårdplast

Har du ett utpräglat tekniskt intresse och är genuint intresserad av tillverkning av tekniska produkter ska du söka dig till oss!
Som CNC-operatör på Christian Berner har du ett nära samarbete med övriga medarbetare i ditt verksamhetsteam. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder och tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Är du den vi söker?

Noggrannhet, engagemang, kvalitet, relationer och resultat är det vi letar efter i våra CNC-operatörer.
Du är mycket noggrann i ditt utförande av arbete, har ett tekniskt intresse, är van att ta ansvar och hantera många olika projekt samtidigt. Du har också ett förhållningssätt som skapar förtroende och glädje i det dagliga arbetet i ditt team. Du har en hög arbetsmoral och har en positiv inställning till att alltid vilja lära dig nya saker.
Din bakgrund kan variera men du behöver ha erfarenhet av liknande CNC-arbete i inom tillverkningsindustrin. Du måste kunna läsa och förstå ritningskrav, vara duktig på att sätta upp komplicerade bitar, ha kunskap inom mätteknik och förutse svårigheter i bearbetningen.
Truckkort är meriterande men inget krav.
Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör/bearbetning kommer du att utifrån ritningar, orderunderlag och skisser bearbeta och kapa plastmaterial och anpassa dem efter våra kunders behov och önskemål. Lagerhantering förekommer i tjänsten.
Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning under perioden 21 augusti till 31 december 2017 med placering på produktionsenheten PlastKapTek i Partille. Lön enligt överenskommelse.

Din ansökan.

Senast den 13 augusti vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, mail jessica.petersson@christianberner.com. Märk ansökan med CNC-operatör/bearbetning i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta Avdelningschef Eva Blomstrand, mail eva.blomstrand@christianberner.com.
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master