M.M: PageTemplate
PageTemplate

Servicetekniker inom Miljö och processteknik, Bromma

Har du ett tekniskt intresse och är genuint intresse av B2B och relationsbyggande försäljning och är redo för en ny utmaning då ska du söka dig till oss!

Servicetekniker på Christian Berner

Som servicetekniker på Christian Berner har du ett nära samarbete med våra befintliga kunder, leverantörer och övriga medarbetare i ditt verksamhetsområde Miljö- och processteknik. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder och tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Är du den vi söker?

Kunden i fokus, engagemang, kvalitet, kommunikativ, energi, relationer och resultat är det vi letar efter i våra servicetekniker. Vi ser gärna att du drivs av att ge support i världsklass, är noggrann i ditt utförande, håller det som är lovat och levererar i tid. Du har ett tekniskt intresse, är van att ta ansvar och hantera många olika projekt samtidigt. Du har också ett förhållningssätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter.

Din bakgrund kan variera men du behöver erfarenhet av proaktivt arbete med eftermarknaden gällande tekniska produkter och ha förståelse för tekniska ritningar. Tidigare erfarenhet av arbete med process- och analysinstrument är meriterande men inget krav.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker är det din uppgift att bidra till företagets mål genom att utföra installation, montering, service och reparationer på plats hos kunden eller på plats i den egna verksamheten. Ytterligare arbetsuppgifter är bland annat hantering av serviceordrar, reservdelbeställningar, försäljning av servicekontrakt.

I tjänsten igår en del resande med eller utan övernattningar. Serviceuppdragen finns inom området Miljö- och processteknik. Som servicetekniker får du en nära kontakt med kunden och är en mycket viktig länk i affärskedjan.

Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Bromma. Lön enligt överenskommelse. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Senast den 27 maj vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, jessica.petersson@christianberner.com. Märk ansökan med Servicetekniker Miljö- och Processteknik i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta säljchef Natalia Vincic, natalia.vincic@christianberner.com, telefon 031-3366946.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handels-verksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 165 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 580 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master