M.M: PageTemplate
PageTemplate

Teknisk Säljare inom Filterteknik, Mölnlycke

Har du ett tekniskt intresse och är genuint intresserad av B2B och relationsbyggande försäljning då ska du söka dig till oss!

Som Teknisk Säljare på Christian Berner har du ett nära samarbete med övriga medarbetare i ditt verksamhetsteam. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder.

Är du den vi söker?

Älskar försäljning och har ett tydligt säljfokus, engagemang, affärsmässighet, orädd, kreativitet och relationsbyggare är egenskaper vi letar efter till vår nya Tekniska säljare inom Filterteknik i Mölnlycke.
Som säljare arbetar du proaktivt och målmedvetet med att bearbeta nya samt befintliga kunder och leverantörer inom Filterteknik. Du är mån om att vårda och skapa förutsättningar för ett effektivt försäljningsarbete. Du drivs av att kunna ge din kund en kvalitativ och optimal lösning. Som person för att lyckas i rollen är positiv, strukturerad, lösningsfokuserad och inte minst resultatinriktad.

Din bakgrund behöver du ha erfarenhet av teknisk/industriförsäljning, du behöver ha en god vana av kontakter med större kunder. Som säljare ska du ha minst 5 års erfarenhet av uppsökande försäljning, Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Eftersom du kommer att arbeta med våra kunder inom processindustri är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom Filterteknik.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare har du ett fokus på försäljning och ett stort ansvar att proaktivt fokusera på bearbetning av nya och befintliga kunder genom att större delen utav tiden besöka kunder samt att delta på utvalda mässor. Du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer. Du skall skapa individuellt anpassade lösningar till våra kunder samt medverka till utveckling av dessa inom Filterteknik.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Mölnlycke. Lön enligt överenskommelse. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Senast den 29 april vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, jessica.petersson@christianberner.com. Märk ansökan med Teknisk Säljare Filterteknik i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta Avdelningschef Martin Härröd via telefon 031-7341304 eller via mail, martin.harrod@christianberner.com.
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handels-verksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 165 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 580 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master