M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

Traffic iFlex krockskydd för dirigering av trafik i industrier

iFlex krockskydd är starka, hållbara och syns bra. Tack vare sin flexibla konstruktion dämpar de stötar, återtar sin form efter krock och förebygger golvskador. iFlex krockskydd är kostnadseffektiva: inga dyra kostnader för nyinköp eller reparation av golv- eller hyllskador. Produkterna ser bra ut år efter år, de blir inte repade och tack vare genomfärgningen behöver de inte ens målas.  Produkterna är även hygieniska och lätta att hålla rena.

Tack vare sin moduluppbyggnad är produkterna lätta att montera och kan modifieras och återanvändas. Fästdelarna på det innovativa krockskyddet går att fästa på underlag i olika former och passar utmärkt för redan existerande utrymmen. 

iFlex Traffic krockskydd är de starkaste på marknaden och håller ordning på aktiviteterna i anläggningen, optimerar produktiviteten och förebygger olyckor.  Krockskydden går att få både låga och höga samt i iFlex Traffic+ version, där den stadigare nederdelen skyddar mot kollision med maskiner och den lättare överdelen dirigerar gångtrafiken.

Produkterna är testade och verifierade av TÜV.

TopContent: Supplier (32328137)
Default.Master